Úriemberek

Netflix sorozat ajánló, mert ez volt mostanában a legjobb amit néztem.

https://www.netflix.com/hu/title/81437051?s=i&trkid=258593161&vlang=hu&clip=81743206

Úriemberek egy Netflix által készített sorozat, amely 2024-ben debütált. A műfaja vígjáték, és a korhatár-besorolása 16+. A történet középpontjában az arisztokrata Eddie áll, aki hirtelen megörökli a családi birtokot. Azonban hamar rá kell jönnie, hogy a birtok valójában egy hatalmas marihuánabirodalomnak ad otthont, és a tulajdonosok nem hajlandók távozni. A sorozatban olyan színészek láthatók, mint Theo James, Kaya Scodelario és Giancarlo Esposito.

Az epizódok rövid összefoglalója:

  1. Kifinomult erőszak (67 perc): Halstead hercege meghal, és második fia örökli mindent, beleértve a címet, a házat és a birtokot – és egy rakás gondot.
  2. Tommy kenyér vaj hú hú (63 perc): Az urak és a vadász újfajta zsákmányra vadásznak. Susie segítséget kér a rendetlenség eltakarításához, a halstead-i kastély pedig egy szent látogató áldásában részesül.
  3. Hol van a gandzsám? (50 perc): Jimmynek elvonják a figyelmét. Az ellátási lánc problémái késleltetik a szállítást, így a Horniman testvérek rizikós útra vállalkoznak, hogy kiengeszteljenek egy bosszús ügyfelet.
  4. Egy ellenszenves úriember (41 perc): Susie szeretné bővíteni az üzletet. Eddie semmiképpen sem akarja, hogy ez az ő birtokán legyen, ezért a Hornimanok más helyszíneket keresnek.
  5. Van vagy száz unokatesóm (44 perc): Az európai forgalmazási problémák és egy lopás a farmon fejfájást okoz Eddie-nek és Susie-nak, egészen addig, amíg nem szereznek egy új ismerőst, aki segíthet nekik.
  6. Minden eshetőségre (49 perc): Eddie egyre jobban kételkedik Susie-ban, de még 15 millió font piszkos pénzt kell tisztára mosni, mielőtt a nő fontolóra venné, hogy elhagyja a birtokot.
  7. Jöjjön bár veszély (44 perc): A bosszúszomjas Susie szembemegy az apja utasításaival. Eddie felajánlja neki a segítségét, de közben minden eddiginél bizonytalanabb abban, hogy kihez köti hűség.
  8. A Csuhás – Bobby Glass evangéliuma (43 perc): Visszatér egy ismerős arc, hogy rendezze a számlát Freddyvel. Bobby úgy dönt, hogy ideje visszavonulnia, ezért megbízza Eddie-t és Susie-t az ehhez szükséges teendőkkel¹.

Ha érdekel a sorozat, nézd meg a Netflix hivatalos oldalán! 🎬

Forrás: Beszélgetés a Binggel, 24/03/2024