Amerikából rendelnél, de nem szállítják hozzád, a megoldás: Stackry 

Ha már csomagok, szerintem érdemes megemlíteni ezt a szolgáltatást, habár forward2me-nél is van amerikai cím de ez valahogy jobban bejött eddigi használatok során meg elég jó árakat is adtak amikor több csomagot kellett összerakni.

A Stackry egy csomagátvivő szolgáltatás, amely segít nemzetközi vásárlóknak az online amerikai üzletekből termékeket vásárolni. A Stackry egy amerikai szállítási címet biztosít, ahová rendelheted a terméket, majd a Stackry továbbítja az árut a saját otthoni címedre.

A Stackry szolgáltatásai a következőket tartalmazzák:

  • Amerikai cím: A Stackry egy adómentes címet biztosít az Egyesült Államokban, ahol vásárolhatsz online, és az összes rendelésedet ide szállíthatod.
  • Tárolás: A Stackry raktározási lehetőséget kínál, így a csomagjaidat biztonságban tárolhatod.
  • Fotók: A Stackry lehetőséget ad arra, hogy fényképeket készítsenek a csomagjaidról.
  • Újracsomagolás: Ha szeretnéd, hogy a csomagjaidat kisebb dobozba csomagolják újra, vagy több csomagot egyetlen, költséghatékonyabb szállítmányba egyesítsenek, a Stackry segít ebben.
  • Szállítás: Választhatsz megbízható szállítókat, mint például a DHL és a FedEx, hogy a csomagjaidat hazaszállítsák.

A Stackry egy megbízható csomagátvivő, amely már több mint fél millió csomagot szállított több mint egy évtizede. Kiemelkedő szolgáltatást nyújtanak, és kedvezményes szállítást biztosítanak a legjobb szállítókkal, beleértve a DHL-t, a FedExet, az Aramexet, az USPS-t és másokat. Expressz szállítást kínálnak több mint 200 országba, mindössze 3 munkanapon belül.

Itt egy kód, amivel neked és nekem is jó lesz: https://www.stackry.com/register?referral=7219939