Januári sorozat-film-gaming fogyasztásom

Ezzel a pár karakterral már most több tartalmat hoztam fel ide a blogra mint 2022-ben. Néha feljövök ide frissíteni ezt azt, de nem szeretném lelőni a blogot, ezért lehet megtaláltam milyen tartalom fog ide felkerülni. Már több éve keresem vagyis próbálgatom a különböző film-sorozat trackelős app-okat de pár checkin után mindig elvérzek velük. Aztán rájöttem miért: ott vannak a filmek mégha kezdésnél becsekkolok, az ok de később sokszor elmarad az osztályzás mivel ezt így érdemes vezetni szerintem, de sokszor vannak filmek-sorozatok amiken bealszok aztán kimarad néha még reggelre a film címére sem emékszem – a sok Netflixes szar. És itt is van mit is néztem az elmúlt hetekben:

Sorozat:

Mosquito coast S02 (Apple tv+) Vége kicsit meh lett, de remélem lesz következő évad, amúgy rendben volt, de S01 azért nekem jobban tetszett.

Echo 3 S01 (Apple tv+) Talán a legjobb sorozat amit januárban néztem. Finalé előtti rész meg simán viszi a legizgalmasabb epizódot a hónapban.

Big Sky S01-02 (Disney+) Leginkább háttér sorozatnak megy, mert van magyar szinkron gyenge szokásos story ritkán 1-2 jó fordulat, de nagyon sok a gyenge karakter. Van S03 a tékában belenézek majd.

Chippendales (Disney+) Ez is háttér sorozatnak indult de pár rész után már nem volt magyar szinkron – ilyen több sorozatnál is van, aztán 3-4 epizód után hagytam egyelőre, jó story lehet visszamegyek.

The Last of Us (Hbo Max) A tegnapi epizód igen melegre sikerült, ha valaki belépett volna hozzám lehet azt hitte volna prn hubon a meleg kategóriát nézem. Sok is volt már pedig a túlélő karakter menő volt. Amúgy meg rendben van a sorozat eddig, anno játszottam vele, de azért annyira nem maradt meg bennem, nem is vittem végig.

Mo Világa (Netflix) valami netflixes hypebeast féleség de gyenge story pár részt megnéztem de inkább hagyom.

Film:

Túl sok nem volt,

Bullet train (legalább 3 nekifutásra,) gyenge 5/10

American made – Mintha láttam volna már, de nekimentem ismét még nem jutottam a végére.

A magadfélék – Netflixes romantikus vígjáték amin többször is felnevettem, sok jó hype cucc a főszereplő nagyon rendben volt meg az egész is. És megvolt a Supreme logo is.beeemm 8.5/10

Gaming:

COD multi meg a GTA Online.

Közzétéve:
blog kategóriába sorolva