Miért nincs blog poszt?

Igen, kevés a kontent. A blogon még a régi arhívumot sem sikerült visszadobnom, aki lemaradt róla még 2017-ben hoztam át az egész wordpresst az itthoni NAS-ra, több hetes szenvedés után sikerült beállítani hogy online legyen minden, fasza is volt minden mert a saját szerverröl küldtem ki a tartalmat és tárhelyért fizetni sem kellett vagyis nah megvettem én a vinyót a gépbe az is pénz volt, de még most is megmaradt amikor már nem a NAS-ról megy a blog. Mivel aztán 2017 végén vagy 2018 elején valami beakadt a nason vagy igazábol én sem tudom mi történt, de azóta nem is tudtam megnyitni a nas-on levő wordpress blogomat ami a 2010-töl az arhívum is, régi frankó blogposztok, én szerettem bele nézegetni.
Néha elkezdem maszekolgatni a NAS wp kontentot, hátha betudom ide húzni, de nem nagy a siker.

De itt van 2019. március 3. most jöttem vissza a drónzásbol, lőttem pár képet hogyan is áll az építkezés. Mivel a napjaim nagy részét az építkezésen töltöm most éppen a hétvégén kezdtünk cserepezni VÉGREEE látszik már valami, egyik oldal kész hétfőn lefedjük a másikat.
Így néz ki most:

created by dji camera

hát igen – körülötte jó nagy a kupi, még a héten is bontottunk épületet, de mostmár inkább az építés megy aztán pár hónap múlva már vendégváró hely lesz.
Azt lehet nem írtam de vendégszobák, közösségi tér, meg lesz egy naaagyon fasza füstös konyha aminek az oszlopjai most készülnek de tényleg nagyon frankó lesz.
Bőven van mit csinálni, sorban jönnek a mesterek, haladunk jól.

És kb. ezzel mennek el a napjaim, lehet majd lesznek itt kisebb blogposztok építésröl, elvégre iPhone wp app-ból egyszerű posztolni azán valamikor lesz szerintem egy vlog is majd ha kész lesz, vagy már lehet csak a kajálásokról lesz 😄.

Ennyit akartam csak ide írni, raktam másik témát is a blogra, látszódjon már, hogy itt voltam.

%d blogger ezt szereti: