Boosted Boards 3. generáció

Mivel nagyon kevés magyar blog vagy egyébb híroldal foglalkozik elektromos gördeszkákkal, ezért úgy gondolom nekem aki aktívan pörgök naponta az elektromos gördeszkán, illene megemlíteni az új generációs deszkákat.

Boosted egyböl dobott 4 új deszkát, 2 kicsit és 2 standardot. A nevek: Boosted Mini S, Boosted Mini X, Boosted Plus, and Boosted Stealth.

Röviden: minden deszka gyors.

Bővebben:

Boosted Mini S Standard Range (7 Miles) 18 mph Ez az egyetlen Boosted most a piacon amit lazán lehet hordani utazásokra, mivel a repülőre csak a Standard battery nagyságokat lehet felvinni ami 1000 W. Ez a legolcsóbb deszka $750-ért adják. Ami jó benne, hogy guruláskor nem kell leszállni róla ha éppen kis pereme van a betonnak amin az előző generációs deszka már megakadt volna, lazán hátsó oldalára kell lépni és meglehet emelni annyira, hogy tovább birjunk gurulni. Ez ami a legnagyobb flash ebben a mini seriaban.

Boosted Mini X Extended Range (14 Miles) 20 mph Kicsivel gyorsabb mint a mini s, és fekete, ami mocskosul jól néz ki. Nagyobb akksival jön, és sajnos ezt már repülőn nehezebben lehet hurcolászni. $999-ért mérik, tetszik, jó dolog az Extended Range.

Boosted Plus Extended Range (14 Miles) 22 mph Ez az új Classik Boosted. Nagy akksival, és ez is $1400 mint a 2.generációs deszka akkor de akkor már inkább ezt kell venni, jobban néz ki az új design.

Boosted Stealth Extended Range (14 Miles) Ez a jelenlegi legerősebb Boosted, nagyon tűz, megkapta az új fekete designt,a kerekek is feketék lettek,24 mph ami már nagyon gyors. Ez már premium árban van $1600.

Amit nem írtam, hogy a két normál méretű deszka már Super Flex Composite Deck ami a deszka minőségére van, vagyis ezek valami új deszkák, mondjuk az előző generációsok is nagyon minőségesek voltak, erröl még nem tudok semmit, kiderül…

A Boosted új generációjánél egyáltalán nincs az a gedget érzésem mint mondjuk amikor kidobnak egy új iPhone-t és vágyok rá. Itt még bőven jó a 2. generáció, maximum vennék hozzá egy Extended Range batteryt amivel mégtöbbet tudnék gurulni, de a jelenlegi 8-10 km is bőven jó mert itt falun vagy a farmon egy napra pont elég. Este rádugom a töltőre aztán kezdődik minden előröl.

Amúgy a múlt héten lett meg a 200 km a Boostedban, végre jobb idő van, lehet többet gurulni.

Visszatérve a 3. generációs deszkákra, nekem legjobban a Boosted Mini S tetszik, ha tehetem akkor beszerzem mert utazásokhoz csak jobban lehet húzni magammal mint a normál méretet.

Végül itt van Casey videója.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé.