Vadászatról egy-két szót

Mostmár tényleg vége a télnek, még január végén végeztünk a vadászatnak, most nyugi van még pár hétig, aztán jövök nektek frankó hunter tartalommal.

De előbb, valamit lekell tisztázni.

Amikor vadászni voltam és lőttem valamit mondjuk egy fácánt és kiraktam az instagram storyra többször is jött olyan komment rá, hogy “gyilkos” vagy hasonló nevetséges megnevezések, de sokszor láttam az ilyen tartalom után kikövettek (most még megteheted, hogy kikövetsz mindig több lesz az ilyen tartalom és nem lesz ennyi cenzúra.)

Engem nem érdekel, hogy másoknak nem tetszik az a sport amit én szeretek, de az olyan embereket mocskosul nem birom aki a gépet nyomogatja és úgy védi az állatokat. Amikor -10 vagy -20 fok c van kint télen, meg nagy hó egyszer sem láttam, hogy valaki is vitt volna a vadászokon kívűl élelmet a vadnak. Ki sem mozdulnak a nagy állatbarátok, és ezek kommentelnek nekem. Sicc!

Többször is volt ezen a télen amikor jött a hó és már kezdett belepni mindent akkor mentem ki este 8-kor a határba, hogy vigyek kis élelmet a közeli etetőkbe. Jah igen a nagy állatbarátok etetőket sem készítenek, itatókat az már luxus… pedig a vadnak is kell a nagy hidegben a táplálék mert nagyon nincs semmi ilyenkor a határban.

Ennyi lenne az észrevételem.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé.