Supreme termékek beszerzése

Az utóbbi időben elkezdtem kicsit komolyabban foglalkozni a Supreme termékek beszerzésével, a múlt héten volt a SS18 első dropja és ha lemaradtál róla akkor már csak “sold out” felirat fogad.

A menőbb Supreme termékek akár pár másodperc alatt is elfogynak, a jobb termékek 1-2 óra alatt, amit meg nem venne fel senki azt elviszek másnap.

Ezután már csak resellben lehet megvenni. A resell nem olcsó, 🔥 box logo termékekért mocskosul sokat elkérnek nem csak a dupláját, hanem több ezer euróba is kerülhet egy menő kabát vagy póló. És van rá vásárló.

Több oldalon belehet szerezni, instagramon is rengeteg konto van akik csak eladással foglalkoznak, ebayen is rengeteg termék van, de sajnos ott a kínai piac is dolgozik, és sok a fake termék. Persze egyböl látszik mi a fake, de jobb vigyázni. Hát igen, a resell egy igen jó üzletág lett.
Sok oldalt kipróbáltam, de eddig nekem a Bump jött be legjobban. BUMP AppStore link.

Itt nem csak Supreme termékek vannak, minden fent van amire egy hypebeast vágyik, Anti Social Social Club, Palace, Bape, Off White, Gosha, Stone Island, Gucci, LV, Balenciaga, és persze van csomó Yeezy is, 20-30 euróval drágábban mint a boltban már vihető a beluga 2.0 és a blue tint is.

Rengeteg filter van, színekre, helyszínre, méretre, használt – új termék kiválasztására is van lehetőségünk.

Persze itt is van mocskosul drága termék, de jó árban – akár bolti áron is kilehet fogni termékeket.

Ti szoktatok resellben vásárolni? Ha igen hol?

Bitcoin Exchange CEX.IO

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé.